1 NİSAN İLKOKULU

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel, sportif alanda başarı hedefleyen, yaptığı başarılı projelerle de her kesim tarafından kabul görmüş, ahlaklı, yurtsever, manevi değerlere sahip çıkan nesiller yetiştiren bir okul olmaktır

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren, onların bilgili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri ortamı sağlayan ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı manevi değerlere bağlı, ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 07:30 ile 17:20 saatleri arasında
Isınma: Kalorifer ile ısınmaktadır
Servis Bilgisi: Belediye servisi Mahalle servisi
Sportif Etkinlikler: Satranç, Futbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: SINIFLARIMIZDA ETKİLEŞİMLİ TAHTA MEVCUTTUR.

WEB - https://birnisanio.meb.k12.tr

Adres - Örene Mah. Erciş/VAN

Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır. SABAH GRUBU(3-A SINIFI, 4-A SINIFI, ANASINIFI A ŞUBESİ(5 YAŞ)) ÖĞLEN GRUBU(1-A SINIFI, 2-A SINIFI, ANASINIFI B ŞUBESİ(4 YAŞ))